DOOR INVIDU COACHING

In drie dagen ontdekken wat jouw passie is en de eerste stap zetten richting die passie.

Men zegt wel eens; “als je doet wat je leuk vindt dan hoef je nooit meer een dag te werken”. Dat klinkt wellicht aantrekkelijk maar hoe weet je wat dat is. Hoe weet je wat jouw passie is? Je krijg energie van sporten, is jouw passie dan topsporter? Je vindt kinderen fantastisch, maakt dit jou een goede leraar? Je bent goed met cijfers, ga je het geluk vinden als dit je werk is?

Wat geeft jou energie? Wat gaat je zo gemakkelijk af dat het voor jou de normaalste zaak van de wereld is om dit te doen? Wat past nou echt bij jou als Individu?

In slechts 3 dagen kom jij er achter tijdens de workshop ontdek jouw passie. Niet alleen ontdek je jouw passie maar ook zet jij na deze workshop al de eerste stap om die Passie te verwezenlijken.

HOE DOEN WE DAT?

DAG 1
Vrijdag avond 30 augustus van 19.00 tot 22.00 uur
Incl. koffie met heerlijk vers gebakken gebak
De kennismaking met jouw Individu
In de eerste avond laat ik je kennismaken met jouw Individu. Wie ben jij als je al het externe weg haalt? Jouw pure ikke zonder de invloeden van opvoeding, omgeving en levenservaring. Wat zijn jouw kernwaardes en kwaliteiten?

DAG 2
Zaterdag 31 augustus
Thuiswerken met coach back-up via Skype
Op dag twee ga je zelfstandig aan de slag, aan de hand van diverse (NLP) opdrachten bereid je je voor op de tweede praktijk dag. Ik ben die dag ter ondersteuning beschikbaar via skype om je op weg te helpen mocht je vast lopen of vragen hebben.

DAG 3
Zondag 1 september van 10.00 tot 17.00 uur
Incl. uitgebreide lunch & afsluitende borrel
Aan de slag met jouw Passie
Dag drie heb je een beter beeld wie je bent en gaan we echt aan de slag met jouw passie. Dit doen we met actieve oefeningen zoals casus bespreking en reflectie in groepsverband. Na het actieve ochtend programma is het tijd voor de uitwerking van jouw persoonlijk plan van aanpak doormiddel van de STAR methode. Op dag vier kun je van start gaan met het uitgewerkte plan om jouw passie te volgen.

KOSTEN
Introductie prijs €125,- pp.
Ter introductie van deze nieuw ontwikkelde workshop zijn de kosten slechts €125,- pp. Hiervoor krijg jij een geheel verzorgde workshop Ontdek mijn Passie op een aantrekkelijke locatie in het historisch centrum van Schoonhoven. Inclusief verse koffie en taart op dag 1 en een uitgebreide lunch op de tweede praktijk dag. Na afloop is er gelegenheid voor een afsluitende borrel om het succes van de workshop te vieren met elkaar.

Deze workshop is ook erg leuk om met een vriend, partner, familie of collega te volgen. Meld jij je aan met z’n tweeën of meer dan profiteren jullie van 10% extra korting.

WAAR?
De workshop vind op dag 1 en 3 plaats in De Oude Apotheek.
Adres: haven 67, 2871SH te Schoonhoven.

HOE MELD IK ME AAN?
Je kunt je aanmelden via mail@individucoaching.nl
of bel naar: 0628560924 – Debbie de Jong

Of meld je aan via het evenement: Workshop Ontdek mijn Passie via de facebookpagina Individu. www.facebook.com/individucoaching/https://www.facebook.com/events/2642251955819069/

DE KLEINE LETTERS
Maximaal 10 deelnemers
Let op: omdat ik graag iedereen mijn absolute aandacht wil kunnen geven is er ruimte voor maximaal tien kandidaten. Bij meer aanmeldingen zal een nieuwe datum volgen voor een tweede workshop.
Let op: op dag twee (zaterdag 31 augustus) werk je zelfstandig met mij als back-up (via Skype). Vanuit je luie stoel, de hangmat, op bed of waar dan ook met een internet verbinding.