Vestingstad Actief

 

Programma

10:00 – 10:30              
Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.

10:30 – 13:00              
Vestinggolf met holes bij al de hoogtepunten in het centrum van Schoonhoven.

13:00 – 14:30              
Lunch met drankje in het centrum van Schoonhoven of aan de oevers van de rivier De Lek.

14:30 – 16:30              
Keuze uit: Suppen op het water, route op het steppi-e of een stadswandeling door Schoonhoven (vestingstad en Zilverstad).

+/- 16:30 – eind            
Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting Beleef het zilver.

Aankomst: Wij ontvangen u graag in De Oude Apotheek te Schoonhoven, een historische locatie waar het vak van Apotheker 225 jaar is beoefend. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Vestinggolf: Actief, ludiek, uniek entertainment in een historische ambiance, iedereen speelt het gegarandeerd binnen enkele minuten, 100% beleving, hoog humorgehalte, verrassend, spannend van begin tot eind, altijd begeleid door Markies of Markiezin.
– Website First Class Entertainment: https://www.firstclassentertainment.nl/.

Lunch: Na het vestinggolfen staat een heerlijke lunch voor u klaar in het centrum van de Zilverstad of aan de oevers van de Lek. Na de lunch is er kort de tijd om te shoppen bij de leuke Schoonhovense winkeltjes in het centrum of te genieten van Schoonhoven. 

Middagprogramma: Bij uw reservering maakt u een keuze uit één van de drie onderstaande activiteiten.

Optie 1 – Suppen op het water: Te water in de natuur Schoonhoven en de omgeving beter leren kennen? Kies dan voor de sup! Het is een toegankelijk voor jong en oud en voor beginners. Met de sup kun je staand op een supplank en met een peddel in de hand de Krimpenerwaard op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Vaar langs de prachtige natuur van het Groene Hart. Geniet ook van elkaar, want het is een activiteit waarbij je gezellig kunt kletsen.
– Website Suppen: https://brasseriespringer.nl/sup-verhuur-in-de-krimpenerwaard/. 

Optie 2 – Route op het steppi-e: De omgeving van Schoonhoven ontdekken? Kies dan voor een mooie route op het steppi-e. Stap op je elektrische step, waarmee je in de omgeving van Schoohoven een leuke route kunt rijden. Onderweg kom je langs veenriviertjes en eeuwenoude boerderijen, door kleine dorpjes met curiosawinkeltjes en historische vestingstadjes. Of maak je eigen route!
– Website Steppi-e: https://www.steppi-e.nl/. 

Optie 3 – Stadswandeling: Nog meer te weten en zien van Schoonhoven, de vestingstad van de Oud Hollandse Waterlinie en de Zilverstad? Kies dan voor de stadswandeling als middagprogramma. De stadsgids neemt je mee, de historie en het zilver staan centraal. Onderweg bezoeken we ‘zilvermonumenten’ die de Zilverstad bijzonder maken.

Borrel: We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Bent u geïnteresseerd?

Reserveren kan door hier te klikken. De beschikbare data kunt u vinden bij het maken van een reservering.
Voor vragen, bel 06 – 51 04 55 57 of mail naar welkom@deoudeapotheek.com. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren.

 

Prijs

Dit arrangement is te boeken vanaf €69,50 per persoon inclusief btw. Het is een volledig verzorgde dag en een echte belevenis van de vestingstad en Zilverstad Schoonhoven. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch (drankje en broodje) en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen.

 

Tips

Verblijft u voor een langere periode in Schoonhoven, of komt u graag een keer terug? Wij zetten enkele tips voor u op een rijtje:

  • Supverhuur bij Brasserie Springer
  • Arrangement Sportief en Actief
  • The Puzzle It Out Experience 2.0 Schoonhoven: Leer een Vestingstad op een andere manier kennen!