WELKOM! – SPORTIEF EN ACTIEF

Programma

10:00 – 10:30               Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.

10:30 – 12:30               Fietsen naar kaasboerderij Schep in Bergambacht en rondleiding.

12:30 – 14:00               Fietsen naar Het Schapenschuurtje in Berkenwoude en lunchen.

14:00 – 15:30               Suppen in het water in Berkenwoude.

15:30 – 16:30               Terug fietsen naar Schoonhoven.

+/- 16:30 – eind           Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting van Beleef sportief en actief!

 • Aankomst: Wij ontvangen u graag in De Oude Apotheek te Schoonhoven, een historische locatie waar het vak van Apotheker 225 jaar is beoefend. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

 • Fietsen naar kaasboerderij en rondleiding: Na de ontvangst stap je op de fiets en volg je een route van ongeveer tien kilometer naar kaasboerderij Schep in Bergambacht. Hierna volgt een rondleiding van een uur, hierbij neem je een kijkje tussen de koeien, bij het melken, de kalfjes, de kaasmakerij en je mag diverse soorten kaas proeven (indien voldoende aanmeldingen).
  • Website kaasboerderij Schep: https://kaasboerderijschep.nl/
 • Suppen in Berkenwoude:
  Suppen is een unieke en fantastische manier om het oer-Hollandse landschap in Berkenwoude te ontdekken. Er is een mooie suproute voor je uitgezet over slootjes en weteringen waarop je vrij kunt suppen. Kom op avontuur midden tussen de weilanden! De polder was nog nooit zo dichtbij!
  • Website suppen: https://www.hetschapenschuurtje.nl/suppen/
 • Borrel: We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!
kaasboerderij schep
suppen

Bent u geïnteresseerd?

Reserveren kan door hier te klikken. De beschikbare data kunt u vinden bij het maken van een reservering. Voor vragen, bel 06 – 51 04 55 57 of mail naar welkom@deoudeapotheek.com. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren!

Prijs

De prijs voor het arrangement bedraagt €57,- per persoon inclusief btw. Het is een volledig verzorgde dag en een echte belevenis van de polder om een sportieve en actieve manier. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch (drankje en broodje) en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen

Tips

Verblijft u voor een langere periode in Schoonhoven, of komt u graag een keer terug? Wij zetten enkele tips voor u op een rijtje:

 • Het Schapenschuurtje
 • Kaasboerderij Schep
 • Het Loetbos