In de Oude Apotheek vinden tal van projecten hun oorsprong.
Hieronder vind u een aantal van die projecten.

De Schoonhoven App

In de gezellige binnenstad van Schoonhoven treft u op loopafstand vele winkels aan met een breed assortiment, maar ook speciaalzaken met hun bijzondere aanbod. Natuurlijk kunt u ook shoppen bij de vele zilverateliers en juweliers waar Schoonhoven zo bekend om staat. Verder heeft Schoonhoven een aantal restaurants, van eenvoudig eetcafé tot specialiteitenrestaurant. Voor een eenvoudige lunch kunt u ook terecht in een van de lunchrooms. Om de bezoekers en bewoners nog meer te informeren en inspireren over het uitgebreide aanbod van de stad, lanceert Schoonhoven een App. Winkels, bedrijven, horeca, musea en bezienswaardigheden overzichtelijk bij elkaar. De App is beschikbaar voor Android en voor iOS.
www.schoonhovenapp.nl

Maak een vliegende Start

Geef je onderneming een waardevolle boost met project Vliegende Start!

Ben jij als ondernemer toe aan investering en groei? Of ben je net gestart en heb je behoefte aan een steuntje in de rug op bepaalde punten?Of sta je juist op het punt voor jezelf te beginnen? Dan is dit een echte buitenkans! 

Stichting Schoonhoven Zilverstad en Stichting Ondernemersfonds Schoonhoven startten samen met gemeente Krimpenerwaard, Rabobank en een aantal lokale ondernemers op 24 mei 2016 het project Vliegende Start. Hierin worden veelbelovende ondernemers gedurende 6 maanden begeleid en gecoacht bij het ondernemen. Na die 6 maanden kun je met een gedegen basis en een prima netwerk een mooie toekomst tegemoet!
www.maakeenvliegendestart.nl

Vitaal naar de Top

Fitte en gezonde medewerkers voelen zich fijner en presteren beter. Als werkgever heeft u de taak om uw werknemers op dit gebied zo goed mogelijk te ondersteunen. Volgens het huidige arbobeleid bent u bovendien verplicht regelmatig een preventief medisch onderzoek uit te voeren. Met het traject ‘Vitaal naar de Top’ slaat u twee vliegen in een klap. Met de slimme combinatie van een Vitaliteitsdag en een Health Check Dag helpt u uw mensen beter in hun vel te zitten en voorkomt u ziekteverzuim.

Lia Steeman – 06 – 51 04 55 57 – info@deoudeapotheek.com