In de Oude Apotheek vinden tal van projecten hun oorsprong.
Hieronder vind u een aantal van die projecten.

Maak een vliegende Start

Flitsende take-off voor ondernemers:
Geef je eigen onderneming een waardevolle boost met project Vliegende Start 3.0!
Ondernemers met een onderscheidend businessplan kunnen veel betekenen voor de Krimpenerwaard. Ze zorgen voor meer economisch verkeer in de regio en dat maakt het hier een aantrekkelijke plek om te wonen en te ondernemen. Stichting De Oude Apotheek helpt hen in de derde editie van het project ‘Vliegende Start’ met het sterk opbouwen van hun bedrijf. Op 28 januari kunnen kandidaten pitchen voor een plek in het project.

Wat houdt het in?
Bij Maak een Vliegende Start worden ambitieuze ondernemers circa zes maanden intensief begeleid bij het ondernemen. Initiatiefnemer Lia Steeman van Stichting de Oude Apotheek: “Samen met gespecialiseerde professionals en gevestigde ondernemers uit de Krimpenerwaard hebben we een coaching programma opgezet om de deelnemers zowel mentaal als wat betreft ondernemersvaardigheden in hun kracht te zetten. Na dit traject kunnen zij met een prima kennisachtergrond en een uitgebreid netwerk in de regio een mooie toekomst tegemoet.”

Verbeter je ondernemerschap!
De kandidaten beginnen op 1 februari aan hun vliegende start. Zij krijgen naast een persoonlijke coach uit het lokale bedrijfsleven, als zij willen, een flexibele werkplek in Ondernemerswinkel de Oude Apotheek in Schoonhoven. Om de week komen de deelnemers bij elkaar voor een training door experts. Centraal staan diverse thema’s op het gebied van ondernemerschap, namelijk Persoonlijke ontwikkeling, Financiële kennis, Commercieel inzicht, Communicatie voor ondernemers en Verbeter je organisatorische talenten.
www.maakeenvliegendestart.nl

Welkom!

Historische stadswandelingen • Polderwandelingen • Workshops
Tickets City-Tour • Streekproducten • Flexwerkplekken • Yoga
Coachruimte • Trainingen • Vergaderruimte • Familiefeest

Lia Steeman – 06 – 51 04 55 57 – welkom@deoudeapotheek.com

De Schoonhoven App

In de gezellige binnenstad van Schoonhoven treft u op loopafstand vele winkels aan met een breed assortiment, maar ook speciaalzaken met hun bijzondere aanbod. Natuurlijk kunt u ook shoppen bij de vele zilverateliers en juweliers waar Schoonhoven zo bekend om staat. Verder heeft Schoonhoven een aantal restaurants, van eenvoudig eetcafé tot specialiteitenrestaurant. Voor een eenvoudige lunch kunt u ook terecht in een van de lunchrooms. Om de bezoekers en bewoners nog meer te informeren en inspireren over het uitgebreide aanbod van de stad, lanceert Schoonhoven een App. Winkels, bedrijven, horeca, musea en bezienswaardigheden overzichtelijk bij elkaar. De App is beschikbaar voor Android en voor iOS.
www.schoonhovenapp.nl

Vitaal naar de Top

Fitte en gezonde medewerkers voelen zich fijner en presteren beter. Als werkgever heeft u de taak om uw werknemers op dit gebied zo goed mogelijk te ondersteunen. Volgens het huidige arbobeleid bent u bovendien verplicht regelmatig een preventief medisch onderzoek uit te voeren. Met het traject ‘Vitaal naar de Top’ slaat u twee vliegen in een klap. Met de slimme combinatie van een Vitaliteitsdag en een Health Check Dag helpt u uw mensen beter in hun vel te zitten en voorkomt u ziekteverzuim.

Lia Steeman – 06 – 51 04 55 57 – info@deoudeapotheek.com