Iedereen die nieuwsgierig is hoe je je vitaliteit positief kan beïnvloeden, is op maandag 18 april van harte welkom in de Oude Apotheek in Schoonhoven. Marjolijn Schagen en Ria Ballering van Essania, centrum voor vitaliteit, vertellen je graag over hun positieve ervaringen met de sieraden en wellnessproducten van Energetix. “Zelf hebben we ervaren dat het dragen van een magnetisch sieraad ons gevoel voor welbevinden verhoogd en dat we het missen als we hem niet om hebben. Daarnaast vinden we de sieraden gewoon heel erg mooi. De collectie is zeer uitgebreid met veel diversiteit en de sieraden zijn van goede kwaliteit.”

Ria en Marjolijn organiseren de workshop vanuit de intentie om mensen te helpen bij het verhogen van hun vitaliteit. De Energetix producten passen hier prima bij. Ze ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. “Het effect van het dragen van magneetsieraden is een verbeterde doorbloeding en het beter kwijtraken van je afvalstoffen. De magneten blijken ook een aardende en ontstressende werking te hebben. Het lichaam komt weer in balans!”

Wat leer of doe je?
Tijdens deze workshop leer je meer over de werking van magnetische sieraden. Je kunt de werking zelf ervaren door het uitvoeren van een aantal testjes. Ook krijg je de gelegenheid om deze krachtig werkende sieraden, die er ook nog eens prachtig uitzien, aan te schaffen. Het assortiment is ruim, dus er zit vast iets van je gading bij, ook voor mannen!

Wie geven deze workshop?
De avond wordt verzorgd door Marjolijn Schagen en Ria Ballering van Essania, centrum voor vitaliteit. Beide vrouwen zijn ervaren trainers in de zorg met een achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige.

Aanmelden?
Je kunt je opgeven via Essania, centrum voor vitaliteit: leef@essania.nu
Kijk ook eens op www.essania.nu

Plaats: De oude apotheek Schoonhoven
Datum: maandag 18 april 2016
Maximaal 20-25 deelnemers
Van 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: € 15,-

Meer informatie via:
Marjolijn Schagen,
Essania, centrum voor vitaliteit,
via 06-30102552 of leef@essania.nu

energetix_logo2 Energetix-Magneetsieraden3_trwo622a